golden buzz romanii au talent

El a impresionat juriul prin momentul. Radu Raisa fetița de 12 ani a primit ce de-al treilea Golden Buzz de la Românii au talent.


A8guppzde1hb5m

Să revedem împreună prestația completă și perfectă a Sarei Ardeleanu minunea de 10 ani a lui Mihai Petre.

. Live Streaming The most reliable way to stream video. Artistul ceh a fost răsplătit pentru talentul său cu Golden Buzz. Andra este cea care a acordat primul Golden Buzz din sezonul 12 Românii au talent.

1 day agoMihai Bobonete proaspăt jurat în emisiunea Românii au Talent a dat al treilea Golden Buzz al acestei ediţii unei fetiţe de 12 ani care l-a emoţionat până la lacrimi. Ştiri pe aceeaşi temă. 1 day agoRadu Maria Raisa are 12 ani este din Slobozia Ialomița și a primit cel de-al treilea Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 12 în ediția de vineri 11 februarie.

Românii au talent 2022. March 21 2020. Eu nici nu am auzit.

Alex Dowis moment ireal pe scena talentelor. Românii au talent 2022. Allengrow_fast69 Roby1nu_roby Tibicostintiberiu Tania Plesataniamplesa farcasandreifarcasandrei.

În prima ediție a sezonului 12 Românii au talent light artist-ul Alex Dowis a prezentat un număr cum nu s-a mai văzut pe scena talentelor. Gimnasta care a lăsat-o fără cuvinte pe Andra httpbitly2Xs5lDk. Românii Au Talent 2020 Golden Buzz - Siena Vuşcan.

Cei care l-au trimis direct în semifinală au fost Pavel Bartoș și Smiley. Mihai Bobonete a trimis-o pe fetiță direct în semifinală fără a sta prea mult pe gânduri. GOLDEN BUZZ SARA ARDELEANU.

1 day agoRomanii au talent 11 februarie 2022. Românii Au Talent 2020 Golden Buzz - Duo Maintenant. Raisa Radu a primit Golden Buzz de la Mihai BoboneteMă întreb dacă nu e un miracol.

Primele două Golden Buzz-uri au fost date deja iar concurenții promit să ofere și în acest sezon momente de neuitat. Românii au talent 2022. Mihăiță Stan are 32 de ani și este din Brăila.

Golden Buzz Românii au talent 12 aprilie 2019. Primul golden buzz Românii au Talent sezonul 12 a fost oferit de Andra băiatului nevăzător din naștere cu darul deosebit de a cânta la instrumente muzicale 4 februarie 2022. Romanii au talent 2022 Mihaita Stan Romanii au talent sezonul 12 Autor.

Smiley și Pavel i-au dat Golden Buzz Românii au talent 2022. Gestionarea pandemiei de Covid-19 pare să aibă două viteze. Românii Au Talent 2020 Golden Buzz - Duo Maintenant.

Urmărește conținut popular de la următorii creatori. Explorează cele mai recente videoclipuri din hashtaguri. În alte părți ale lumii însă viața a revenit la normal.

Trio Legends a prezentat cel mai periculos număr de circ pe scena talentelor. Raisa Radu o adolescentă în vârstă de 12 ani a obținut Golden. Prestația sa i-a impresionat pe jurați în special.

Românii Au Talent 2020 Golden Buzz - Siena Vuşcan. A lucrat ca agent de securitate strungar. Sara Maria Ardeleanu Golden Buzz Romanii au talent.

Radu Raisa este copila de 12 ani care a primit cel de-al treilea Golden Buzz la Românii au talent sezonul 12. 04 Februarie 2022. Cântăreața l-a trimis direct în semifinală pe Emanuel un tânăr nevăzător multitalentat.

Raisa fetiţa care i-a uimit pe juraţi. Copila l-a impresionat până la lacrimi pe Bobonete. O adolescentă în vârstă de 12 ani care i-a impresonat pe jurați până la lacrimi.

Dacă nu e peste un talent. Golden Buzz Românii au talent 12 aprilie 2019. 7 scripturi care trebuie respectate în viață pentru a-l ține pe Dumnezeu aproape 4 februarie 2022.

Mihăiță Stan a venit să-și caute jumătatea dar țintește și un Golden Buzz Citeste mai mult despre. În Austria camera superioară a Parlamentului a ratificat legea care impune vaccinarea obligatorie pentru toți adulții. 22 hours agoAl treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2022 a fost obținut vineri seară de Raisa Radu.

Al doilea GOLDEN BUZZ de la Românii au talent sezonul 9. RomaniiAuTalent EmaStoian GoldenBuzz show romania muzica dans amazing awesome talent balet balerina 9suprem unstoppable sia. Descoperă videoclipuri scurte pe tema golden buzz romanii au talent sez 11 pe TikTok.


Romanii Au Talent 2021 Remi Martin A Primit Golden Buzz De La Smiley și Pavel Bartoș Youtube


Romanii Au Talent 2020 Golden Buzz Gennady Tkachenko Papizh Youtube


Jl4dnesm9ag3lm


85k G5rj3foeom


Pd5vdkzk4q0xgm


Romanii Au Talent Gennady Tkachenko Papizh Golden Buzz Youtube


Hp9s6bau0lqzwm


J9jl2n1fe1ijdm

0 Response to "golden buzz romanii au talent"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel